keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Hiljaiselo kohta ohi...

Keittiöremontti on vaatinut kärsivällisyyttä. Otimme alusta saakka sen asenteen, että emme hätäile, vaan teemme rauhassa yhden asian kerrallaan. Nyt kun loppu häämötää, kärsivällisyys on koetuksella. Olen ollut melko suurpiirteinen suunnittelun kanssa, joten yllätyksiä on tullut matkan varrella useita. Olemme olleet ilman sähköuunia nyt kohta kaksi kuuukautta ja mulla on niin ikävä helppoja uuniruokia!
Mutta suurta lohdutusta on kuitenkin tuonut vähän aikaa sitten valmistunut puuliesi/leivinuuni! Sen lämmittely on tosin täytynyt aloittaa ihan hissukseen, joten karjalanpiirakoita ei ole vielä päässyt leivinuunissa tekemään :) Mutta asiansa se on jo ajanut hellan ominaisuudessa ja mikäs sen mahtavamapaa kuin yhdistää tehokkaasti ruoanlaitto ja talon lämmitys.

Paraikaa sähkömies asentaa uuttaa sähköhellaamme ja huomenna saadaan jopa tiskipöytä! Eli pikkuhijaa pieleen mittatut palaset alkavat loksahdella paikoilleen... Siitä tulee niin hieno! Nyt uhkun täyttä intoa päästä kokkailemaan uudessa keittiössä, joten hiljaiselo täälläkin loppuu hyvin pian.
Sitä odotellessa voitte ihastella meidän keittiön sydämen syntymää...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti